USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі СБУ провела спеціальне антитерористичне тренування на Дніпрогесі, – ФОТО

У Запоріжжі СБУ провела спеціальне антитерористичне тренування на Дніпрогесі, – ФОТО

У Запоріжжі СБУ провела спеціальне антитерористичне тренування на Дніпрогесі.

Про це повідомляють у СБУ.

Вчора, 24 лютого, координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області провела спеціальне антитерористичне тренування на території філії «Дніпровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго». У тренувальних зборах взяли участь співробітники регіонального Управління СБ України, представники Держслужби із надзвичайних ситуацій, Нацгвардії та Нацполіції, а також працівники підприємства.

Метою тренувань було проведення перевірки рівня захищеності об’єкта, а також готовності адміністрації та силовиків до протидії терористичним загрозам в екстремальних умовах. Згідно із задумом, не електронну скриньку філії «Дніпровської ГЕС» надійшло повідомлення про те, що на території підприємства заміновано декілька об’єктів. Адміністрація та працівники підприємства належним чином зреагували на можливу небезпеку та своєчасно повідомили про надзвичайну подію суб’єктів боротьби з тероризмом.

За результатами навчань Координаційна група АТЦ надала методичні рекомендації щодо удосконалення алгоритму дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що на Запоріжжі діє «жовтий» рівень терористичної загрози. Тому для попередження надзвичайних подій та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії Служба ініціює проведення таких тренувань на ключових об’єктах інфраструктури регіону. СБУ закликає мешканців області бути пильними та відповідальними.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, а також про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо громадян звертатися за номером гарячої лінії Управління СБУ в Запорізькій області: (061) 225-25-38.

16 жителів Запорізької області померли від ускладнень COVID-19

У Запорізьку область доставили першу партію ванцин Covishield (AstraZeneca) проти COVID-19

Читайте також:

У Запорізькій обласній інфекційній лікарні комісія вивчає причини помилкового спрацьовування сигналізації кисневої станції

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

работники предприятия2021-02-25 18:20:44
О, Господи!!! Дэбилам не ймется! Кому вы на хер нужны?