USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі СБУ зупинила багатомільйонний наркотрафік, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі СБУ зупинила багатомільйонний наркотрафік, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі СБУ блокувала наркотрафік з мільйонним оборотом.

Про це повідомляють в прес-службі СБУ.

Співробітники Служби безпеки України блокували діяльність угруповання наркодилерів, які займалися збутом наркотичних речовин на території регіону.

До складу групи входило 7 жителів обласного центру, в тому числі раніше судимі за аналогічні злочини. Оптові партії метамфетаміну ділки замовляли у постачальників через інтернет. «Товар» накопичували і готували до перепродажу в помешканні організатора групи. Психотропи збували через розгалужену мережу дилерів, а також через систему закладок. За оперативною інформацією, щомісяця зловмисники реалізовували до 2 кілограми метамфетаміну більш ніж на 2 мільйони гривень за тіньовими розцінками.

Організатора угруповання правоохоронці затримали на автостанції в Запоріжжі під час зустрічі з черговим клієнтом. Під час 7 одночасних обшуків за місцем проживання та в автомобілях наркоділки вилучили ще 300 грамів психотропних речовин, кілограм марихуани, прекурсори, обладнання для фасування, банківські картки, чорнові записи з даними про замовників і наркотрафік, гроші та інші докази протиправної діяльності групи.

Відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру і обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності інших членів угруповання.

У Запорізькій області 80% сільського населення п’ють воду, яка взагалі не відповідає санітарним нормам, – еколог


Читaйте тaкож:

Обміління Дніпра і малих річок може призвести до водного колапсу в Запорізькій області, – експерти

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

0