USD: EUR:
... в Запорожье
У мерії розповіли, коли завершиться ремонт на Дніпрогесі у Запоріжжі

У мерії розповіли, коли завершиться ремонт на Дніпрогесі у Запоріжжі

У Запоріжжі ремонт на греблі Дніпрогесу завершиться 1 жовтня.

Про це під час наради з приводу ремонту дорожнього полотна Дніпрогесу в мерії розповів директор запорізької філії «Укргідроенерго» Віктор Кучер.

За його словами, на даний момент вже завершений ремонт двох смуг руху на мостових конструкціях з боку правого і лівого берега. Сьогодні вночі на цих ділянках змінять напрямок руху. Транспортний потік перенаправляють на відремонтовані смуги руху, щоб почати роботу на другий половині проїжджої частини.

Керівник запорізької філії «Укргідроенерго» зазначив, що ремонт йде за графіком. Хоча і не обійшлося і без складнощів. Вчора, наприклад, через поломку автобуса на одній зі смуг на півгодини було зупинено рух транспорту до приїзду тягача КП «Запоріжелектротрансу». З цієї причини міський голова дав доручення, щоб комунальний тягач чергував на греблі цілодобово, а не тільки в робочий час. Крім того, вже сьогодні на відремонтованих смугах руху в об’їзд пробки їздили невідомі на позашляховиках. Щоб знайти порушників, дали доручення разом з поліцією опрацювати зображення з камер відеоспостереження, встановлених на греблі.

Як уже писав «Перший Запорізький», на даний момент для перевезення пасажирів організували додаткові рейси річкових катерів з лівого берега, а також запустили більшу кількість комунальних автобусів на правий берег. Під час наради представник річкових перевезень попросив додаткової допомоги у поліції під час посадки на катер. За його словами, у вечірній час під час навантаження на катер, пасажири порушують общестенний порядок, буквально, встрибують в катер через огорожу.

Крім цього, в Запоріжжі організували додатковий рейс електрички з вокзалу «Запоріжжя-1» у напрямку Хортицького району.

Читайте також: KAZKA, Pianoбой і Alyona Alyona: яким був другий день фестивалю Khortytsia Freedom у Запоріжжі, – ФОТОРЕПОРТАЖ

0