USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі дитина впала з недобудованих мостів і розбилася на смерть

У Запоріжжі дитина впала з недобудованих мостів і розбилася на смерть

У Запоріжжі розслідують смерть дитини, яка впала з недобудованих мостів і розбилася на смерть.

Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

Неповнолітня дитина, перебуваючи на недобудованій автотранспортної магістралі через Дніпро, впала з висоти понад 40 метрів і отримала множинні переломи кісток скелета з ушкодженнями внутрішніх органів, що стало причиною смерті. Коли саме це сталося, в прокуратурі не уточнюють.

Запорізька місцева прокуратура № 2 початку розслідування за фактом порушення правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху.

Зазначений об’єкт будівництва знаходиться на балансі служби автомобільних доріг в Запорізькій області. У березні 2020 укладено договір про продовження будівельних робіт. Разом з тим, повідомляють в прокуратурі, заходи по огорожі об’єкта будівництва, встановлення попереджувальних і забороняючих знаків і т.д., ні власником недобудови, ні генпідрядником не прийняті, чим порушено правила, що стосуються безпеки дорожнього руху особою, відповідальною за будівництво автотранспортної магістралі.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до п’яти років.

Сьогодні у Запорізькій області вводять нові карантинні послаблення: що дозволяють, – ПЕРЕЛІК

На запорізькому підприємстві машиніст крану на смерть збила колегу


Читaйте також:

Вихователька нелегального дитсадка задушила подушкою однорічну дівчинку, – ВІДЕО

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

7

Роман2020-06-10 09:41:58
Конченное поколение дебилов, что за комментарии? Умер ребенок и всех это веселит?
Андрей2020-06-07 10:25:20
Естественный отбор
Мимоходом2020-06-06 17:26:00
И шо, кто-то всерьез считает, что ограждение остановит таких? Или надпись? Или знак? А что, разве движение уже открыли? Тогда какие стандарты безопасности движения нарушены? А конституционные права, это когда разрешают прыгать с мостов или запрещают?
Макс2020-06-06 16:53:38
Ужасно и противно жить в стране, мире где не соблюдаются человеческие, конституционные права, позор тем кто состоит и поддерживает эту хунту (праительство), позор тем кто молчит и бездействует,
Pers2020-06-06 13:56:22
Минус один.
Юрий2020-06-06 11:55:45
Сплошное невежество. Сказывается купленное образование, нет приемствености. И это повсюду. Специалистов затюкали, не хотят их слушать. Сребролюбие корень всех зол; и нельзя с этим не согласиться.
Владислав2020-06-06 11:12:47
Как передавался и на каких условиях данный объект? Получается сначала должна случится трагедия а потом только вспоминают о мерах безопасности. Стыдно за нашу страну...