USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі працівники водної поліції виявили браконьєрів та чоловіка з наркотиками, – ФОТО

У Запоріжжі працівники водної поліції виявили браконьєрів та чоловіка з наркотиками, – ФОТО

У Запоріжжі працівники водної поліції виявили браконьєрів та чоловіка з наркотичною речовиною.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

У п’ятницю, 29 січня, співробітники поліції та Державного агенства рибного господарства України в Запорізькій області провели спільне відпрацювання «Урочища Варва» на річці Дніпро. На цій території будь-який вилов риби забороненний цілодобово.

Під час відпрацівання складено 14 протоколів про адміністративні правопорушення за ознаками ст. 85 Кодексу України про адміністративні  правопорушення  (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу). Крім того, порушники мають відшкодувати збиток у сумі близько 7 тисяч гривень, завданий незаконим виловом риби.

Також на скальних берегах Урочища правоохоронці виявили та вилучили  10 держаків для лову риби забороненим знаряддям, так званими «павуками». Вилучене доставлено до найближчого човнового причалу, де було знищено.

Цього ж дня співробітники водної поліції під час відпрацювання узбережжя плавневої частини Каховського водосховища на вулиці Миколи Ласточкина виявили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневого огляду у 39-річного місцевого мешканця знайшли  згорсток з накротичною речовиною (за попередніми даними «Альфа PVP»). Крім того, медичним оглядом встановлено, що чоловік знаходився  в стані наркотичного  сп’яніння (в крові його виявлений «метадон»).  За фактом зберігання наркотичної речовини відкрито кримінальне провадження.

 У Запоріжжі на заводі ЗАЗ будуть збирати автомобілі КІА


Читайте також:

У Запоріжжі на Хортиці практично зруйнували занедбаний будинок ЦІМЕТа, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запорізькій області у дворі ліцею встановили величезну металеву кульбабу, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

каляба2021-01-31 15:40:04
Нет на вас ницой с фарион. Это мува, или язык?