USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі п'яний водій без документів намагався відкупитися від поліцейського, – ФОТО

У Запоріжжі п'яний водій без документів намагався відкупитися від поліцейського, – ФОТО

У середу, 3 червня, в Запорізькій області п’яний водій без документів намагався відкупитися від поліцейського.

Про це повідомляють в обласному управлінні поліції.

На карантинному посту Енергодара інспектор поліції зупинив автомобіль «ВАЗ-2106», який рухався з порушенням правил. Поведінка, координація рухів вказували на ознаки алкогольного сп’яніння водія. Більш того, він не мав при собі посвідчення водія та документів на автомобіль.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці з’ясували, що порушником є ​​38-річний житель Кам’янсько-Дніпровського району. Від проходження медичного огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився і визнав, що брав алкоголь у присутності понятих.

Крім того, щоб уникнути покарання він пропонував працівникові поліції хабар в розмірі 2000 гривень. Це підтвердили вилучені з місця події грошові кошти і бодікамера поліцейського з відеозаписом, на якому було зафіксовано правопорушення.

Відносно водія складено адміністративні протоколи за водіння в стані алкогольного сп’яніння, а також без прав. Також слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про пропозицію хабара. Порушнику загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі від двох до чотирьох років.

У Запорізькій області ще одна людина померла від коронавірусу


Читaйте також:

У Запоріжжі в нелегальному дитсадку померла однорічна дитина: стали відомі подробиці, – ВІДЕО

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

0