USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі нетверезі водії за ніч влаштували дві ДТП, – ФОТО

У Запоріжжі нетверезі водії за ніч влаштували дві ДТП, – ФОТО

У Запоріжжі за ніч нетверезі водії влаштували дві ДТП.

Про це повідомляють у патрульній поліції.

На вулиці Північне шосе водій автомобіля Daewoo Sens скоїв наїзд на припаркований автомобіль Skoda Octavia. Зрозумівши, що накоїв лиха, водій винуватець хутко забіг у під’їзд.

Прибувши на місце, патрульні встановили особу втікача і розшукали його. Під час спілкування керманич автівки Daewoo зізнався у скоєному. До того ж, інспектори виявили у нього ознаки сп’яніння. Огляд проводився на місці, результат позитивний – 2,57 проміле. Водій повідомив, що вживав алкоголь після вчинення ДТП.

На водія склали протоколи за ч. 4 ст. 130 (Уживання водієм після ДТП за його участю алкоголю) КУпАП, за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, за ст. 124 (Порушення пдр, що призвело до ДТП)КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Керування ТЗ особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

А вже у Шевченківському районі міста патрульні отримали виклик про ДТП на перехресті проспекту Моторобудівників та вулиці Іванова. На місці патрульні встановили, що водій ЗАЗ SENS не впорався з керуванням та скоїв наїзд на бордюрний камінь.

Під час спілкування у водія виявили явні ознаки сп’яніння, але він відмовився від проходження огляду.

Інспектори склали на керманича протоколи за ст. 130(Керування тз в стані сп’яніння) КУпАП, протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.


Читaйте також:

До Запоріжжі приїде президент Володимир Зеленський, – ЗМІ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0