USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі пройде другий фестиваль для молодих підприємців «StartUp Fest»

У Запоріжжі пройде другий фестиваль для молодих підприємців «StartUp Fest»

Учора, 15 липня, в міськвиконкомі під головуванням радника міського голови Валерія Еделева відбулося перше засідання робочої групи з підготовки фестивалю «StartUp Fest». Захід проводиться вдруге в рамках реалізації міської програми підтримки малого та середнього бізнесу.

«StartUp Fest» був створений заради підтримки підприємницької ініціативи, поширення інформації про нові та перспективних стартапи та надання поштовху для їх подальшого розвитку. Його мета – створення ефективного майданчика для нетворкінгу підприємців, інвесторів та інститутів підтримки підприємництва.

Під час засідання обговорювалися питання підготовки та організації другого фестивалю стартапів. В цьому році плануються деякі нововведення. У планах – зробити його більш масштабним і насиченим заходом, який буде збирати діючих і майбутніх підприємців, інвесторів та експертів бізнесу з різних міст України. Зараз йде розробка сайту фестивалю. Його планують запустити в середині серпня. Також обговорювалася можливість розбити призовий фонд конкурсу стартапів за різними категоріями, повідомляє прес-служба мерії.

Нагадаємо, що в рамках першого фестивалю «StartUp Fest» 50 учасників з різних регіонів України боролися за звання кращих, презентуючи свої проекти. Три переможці отримали грошові призи, інші учасники були нагороджені сертифікатами та подарунками від партнерів заходу.

0