USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі стався вибух газу в квартирі багатоповерхового будинку: постраждала людина, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі стався вибух газу в квартирі багатоповерхового будинку: постраждала людина, – ФОТО, ВІДЕО

Вчора, 25 лютого, о 09:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух  в одній із багатоповерхівок у Дніпровському районі Запоріжжя.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що в одній з квартир на другому поверсі будинку стався вибух газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням конструкцій оселі. Внаслідок події травмувалася жінка, що мешкала в квартирі.

Як з’ясувалося, в одній із сусідніх квартир перебувала сім’я. Чоловік, почувши вибух, згадав про правило двух стін, відвів доньку та дружину у ванну кімнату, а сам побіг у під’їзд у пошуках ймовірних постраждалих, щоб надати їм допомогу.

Він побачив вибиті двері в сусідній квартирі, зайшов у неї, шукаючи власників. Чоловік виявив невелике займання шафи і підлоги, загасив його за допомогою підручних засобів. На підлозі помітив літню жінку, яку взяв на руки та відніс у ванну кімнату.

Щоб переконатися, що інші постраждалі в оселі відсутні, чоловік обійшов квартиру і почув шипіння з кухні. Сміливець відсунув газову плиту та перекрив вентиль, після чого викликав екстрені служби.

Завдячуючи діям небайдужого запоріжця, вдалося запобігти подальшому витоку газу, що призвело б до ще більших масштабів руйнувань.

Вогнеборці, які прибули на виклик, вивели жінку з осередку небезпеки та передали медикам. 75-річну постраждалу госпіталізували каретою швидкої до лікарні.

Пошкодили школу, будинки та квартири мирних жителів: рашисти продовжують масовано обстрілювати Запорізьку область, – ФОТО


Читайте також:

Біля Запорізької АЕС російські окупанти усю ніч обстрілювали Нікополь та Марганець: пошкоджені десятки будинків, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0