USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі прем’єр-міністр Денис Шмигаль ознайомився з ходом реконструкції обласної клінічної лікарні

У Запоріжжі прем’єр-міністр Денис Шмигаль ознайомився з ходом реконструкції обласної клінічної лікарні

Під час робочого візиту до Запорізької області прем’єр-міністр України Денис Шмигаль ознайомився з ходом реконструкції обласної клінічної лікарні.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

Нагадаємо, сьогодні, 2 листопада, голова уряду здійснює робочу поїздку до нашого регіону.

Нагадаємо, наприкінці серпня свою роботу розпочало оновлене відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Запорізької обласної лікарні, реконструкція якого проходила в рамках програми президента України «Велике будівництво». Окрім того, на базі цієї лікарні триває створення медичного науково-практичного і навчального комплексу (хабу) Південного сходу України. Він дозволить оптимізувати ресурси різних за профілем медичних закладів і надавати висококваліфіковане медичне обслуговування мешканцям Запорізького краю в форматі «24/7/365» в одному місці. Вже збудовано спеціальний вертолітний майданчик на території медичного містечка, який повністю відповідає усім технічним вимогам та дає поштовх до реалізації проєкту санавіації на території Запорізького регіону.

«Тут, в обласній лікарні, ми бачимо розвиток і приймального відділення, і відділення ектренної медицини. Дуже важливо, що тут реалізовується проект енергомодернізації та утеплення будівлі самої обласної лікарні, – розповів  прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. – Ця робота є дуже важливою на фоні зростаючих цін на енергоносії. Ми вже не один раз наголошувати. Що енерегоективність є важливим елементом національної безпеки нашої держави в частині енергетики і споживання енергоресурсів. Такі проекти є показовими і важливими. Ми настійливо рекомендуємо всім бюджетним та комерційним організаціям, а також громадянами вживати заходи для енергезбереженян та використання альтерантивних джерел тепла. Це важливо на фоні енергетичної газової кризи, яка розгорнулась на європейському континенті».

Нагадаємо, сьогодні прем’єр-міністр України Денис Шмигаль приїхав до Запоріжжя та відвідав будівельний майданчик вантового мосту з лівого берега на Хортицю.


Читайте також:

Прем’єр-міністр України приїхав до Запоріжжя та побував на будівництві мостів, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Янык2021-11-02 16:23:04
Да уж. До Азарова ему далеко.