USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі п’яний водій без посвідчення тікав від поліції, – ВІДЕО

У Запоріжжі п’яний водій без посвідчення тікав від поліції, – ВІДЕО

У Запоріжжі п’яний водій без посвідчення, який порушив правила дорожнього руху, намагався втекти від поліції.

Про це повідомляють у патрульній поліції Запорізької області.

Вчора опівночі на вулиці Панфьорова поліцейські помітили автомобіль ВАЗ, який грубо порушував дорожнього руху та рухався на великій швидкості. Інспектори відразу подали водієві сигнал із вимогою про зупинку. Втім, керманич проігнорував його і рушив далі.

Водію не вдалося втекти від відповідальності. На провулку Вантажному його зупинили. Однак керманич вирішив схитрувати та намагався пересісти на пасажирське місце, унаслідок чого допустив самовільний рух своєї автівки. У результаті транспортний засіб ВАЗ наїхав на службовий автомобіль.

Під час спілкування з водієм охоронці порядку встановили, що посвідчення водія він ніколи не отримував. До того ж виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд проводився на місці, результат позитивний – 0,92 проміле.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за невиконання водіями вимог про зупинку, керування авто особою, яка не має права керування, порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та керування у стані алкогольного сп’яніння.

Водія відсторонили від керування авто і передали управління тверезому керманичу.

Нагадаємо, протягом десяти місяців 2021 року у Запорізькій області зареєстровано 261 ДТП, саме через перебування водія у нетверезому стані. При цьому 54 з таких ДТП – з постраждалими, в яких 2 особи загинули та 87 травмовані.

У Запорізькій області легковик вилетів у кювет та спалахнув, – ФОТО


Читайте також:

Запорізький автоперевізник намагався нелегально перевезти людей у «ДНР»: його будуть судити

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0