USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі поліція продовжує розшук колишнього головного лікаря обласної інфекційної лікарні: він не з’явився на допит

У Запоріжжі поліція продовжує розшук колишнього головного лікаря обласної інфекційної лікарні: він не з’явився на допит

Колишній головний лікар Запорізької обласної інфекційної лікарні не з’явився на допит.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

Фігурант кримінального провадження проігнорував виклик до слідчого управління Нацполіції в Запорізькій області, у зв’язку з чим поліція продовжує його розшук.

Раніше запорізька поліція офіційно запрошувала Володимира Шинкаренка на допит в якості підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень,  передбачених ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) та ч. 2 ст. 272  (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу  України до слідчого Дмитра Юдаєва 9 листопада на 15.00.

Проте колишній керівник лікарні проігнорував запрошення і у зазначений час не прибув до слідчого, який здійснює досудове розслідування. У зв’язку з цим, розшук Шинкаренка продовжено, повідомляють у поліції.

Водночас представник фігурнта провадження Станіслав Гришин на своїй сторінці у соціальній мережі стверджував, що Володимир Шинкаренк не переховується і не ухиляється від слідства, а також готовий до участі в процесуальних діях.

Як вже писав «Перший Запорізький», за інформацією поліції, підозрюваний  ухиляється від слідства.

Нагадаємо, смертельна пожежа в обласній лікарні сталася в ніч на 4 лютого 2021 року в одній із палат-боксів реанімаційного відділення. В пожежі загинуло четверо людей, в тому числі медичний працівник. Ще двоє пацієнтів отримали опіки та отруєння продуктами горіння.

Раніше правоохоронці вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення завідувачу господарсько-обслуговувального персоналу лікарні.

У Запорізькій області в туристичній агенції продавали підроблені ПЛР-тести на COVID-19: розпочалося розслідування, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

Нова українська авіакомпанія запускає бюджетні рейси з аеропорту Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

депутат2021-11-10 13:12:41
Вообще-то, прежде всего на допрс, нужно Доктора Смерть пригласить ( обизяну супрун), с ее реформами для олигофренов.