USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорожье во время пьяного застолья полицейский выстрелил коллеге в голову, а потом пытался замести следы

В Запорожье во время пьяного застолья полицейский выстрелил коллеге в голову, а потом пытался замести следы

У Запоріжжі під час п’яного застілля поліцейський вистрелив колезі у голову, а потім «замітав» сліди

У Запоріжжі оперуповноважений одного із відділів поліції Головного управління Нацполіції у Запорізькій області мало не вбив колегу під час п’яного застілля.

Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань.

Інцидент трапився 12 січня 2020 року. Поліцейський у неробочий час розпивав спиртні напої із колегою у приміщенні свого службового кабінету. Оперуповноважений здійснив кілька пострілів із власної травматичної зброї у стіни та меблі, за що отримав від потерпілого зауваження. У відповідь на зауваження обурений чоловік майже впритул вистрілив тому у голову. У результаті поліцейський отримав тяжкі ушкодження голови та  струс головного мозку.

Після цього оперуповноважений та інші люди, які були в той час за столом, намагалися приховати факт вбивства – вони подумали, що чоловік загинув. Вони приховали стріляні гільзи та замінили пістолет, а підозрюваний дав свідчення про те, що потерпілий власноруч поцілив собі у скроню.

Бержавне бюро розслідувань направило до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на перевірку версії причетності керівництва відділу поліції та інших працівників поліції до приховування злочину.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

1

Иван2020-03-20 16:22:14
Так это же в райотделе, которым командовал продажный мент - Олег Фомичёв! https://www.otzyvua.net/novaya-politsiya/review-1142684