USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорожье полицейские задержали 24-летнюю наркозакладчицу, – ФОТО

В Запорожье полицейские задержали 24-летнюю наркозакладчицу, – ФОТО

У Запоріжжі поліцейські затримали наркозакладчицю.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

Вчора, 27 січня, о 15:10 до відділення поліції №1 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що працівники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» під час відпрацювання території Заводського району міста Запоріжжя, в лісосмузі неподалік вулиці Адмірала Ушакова, помітили підозрілу жінку. 

Під час бесіди з правоохоронцями 24-річна місцева мешканка розповіла, що зробила «закладки» наркотичних засобів.

Для проведення подальших слідчих дій на місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції. Під час огляду території працівники поліції вилучили два зіп-пакета з порошкоподібною речовиною білого кольору (за попередніми даними «соль»).  

Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 307  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. 

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням  повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-850-37-12 або «102».

У Запоріжжі за 100 мільйонів побудують нову дорогу у Південному мікрорайоні


Читайте також:

У Запоріжжі турецькі підрядники вже змонтували 500 тонн металоконструкцій для другої половини нового мосту з Хортиці на Бабурку, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Елена2021-01-29 10:39:28
БОЛЬШОЕ СПАСИБО РЕБЯТАМ ПАТРУЛЬНОЙ СЛУЖБЫ !!!Это жизни людей , а не количество денег.