USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі поліцейські врятували дідуся, який збирався стрибнути з вікна, – ВІДЕО

У Запоріжжі поліцейські врятували дідуся, який збирався стрибнути з вікна, – ВІДЕО

У Запоріжжі патрульні роти тактико-оперативного реагування врятували 83-річного дідуся, який намагався скоїти самогубство.

Про це повідомляють у патрільній поліції Запорізької області.

Близько 8-ї ранку на лінію 102 звернулась жінка, яка повідомила, що бачить, як у відчиненому вікні на шостому поверхі однієї з багатоповерхівок на вулиці Європейській сидить чоловік. Ймовірно, хоче стрибнути донизу.

За кілька хвилин на місце прибув екіпаж патрульних роти тактико-оперативного реагування. Інспектори намагалися вмовити дідуся з вулиці, але слова не допомагали: він був налаштований рішуче. Правоохоронець Максим Дрожак піднявся до сусідів і через вікно вмовляв старенького відчинити двері, та той не реагував.

Патрульні встановили, що за 83-річним дідусем наглядає племінниця, яка одразу прийшла й відчинила двері квартири. Не вагаючись, поліцейський наблизився до вікна, схопив дідуся та силою затягнув у кімнату.

Літній чоловік був у розпачі. Розповів про свою хворобу і про те, що не бачить сенсу жити далі, бо не хоче бути нікому тягарем. Надалі старенького передали бригаді швидкої допомоги, яка ушпиталила його.

Дякуємо Максиму Дрожаку, Дмитру Пінаєву, Роману Бадло та Сергію Благоторенку за злагоджені й оперативні дії та врятоване життя.

У Запоріжжі на Бабурці сталася ДТП за участі маршрутки: є постраждалі, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

У Запорізькій області армія рф знову обстріляла Комишуваху, Кам’янське, Малу Токмачку і Гуляйполе: яка ситуація на фронті

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0