USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі поліцейські оголосили в розшук двох чоловіків, які підозрюються у вбивстві кримінального авторитета

У Запоріжжі поліцейські оголосили в розшук двох чоловіків, які підозрюються у вбивстві кримінального авторитета

Запорізькі правоохоронці встановили особи двох чоловіків, які є головними підозрюваними у вбивстві місцевого кримінального авторитета на подвір’ї його власного будинку.

Інцидент стався ще першого серпня на території приватного будинку по вулиці Закарпатській в Комунарському районі міста. Двоє невідомих чоловіків перерізали горло і завдали численні ножові поранення 58-річному господареві будинку. Йдеться про кримінального авторитета Олексія Петрова на прізвисько «Петрик».

Епізоди з нападом потрапили на камеру зовнішнього спостереження, яка була встановлена ​​у дворі будинку і скоро розлетілися по всьому інтернету.

У прес-службі обласної Нацполіціі повідомляють, що їм вдалося визначити підозрюваних у вбивстві і зараз їх оголосили в розшук.

Йдеться про 28-річного запоріжця Артема Щербину, який раніше вже був засуджений за розбій і проходив покарання в Біленьківській виправній колонії №99. Особливі прикмети – зріст близько 170 см, спортивної статури, обличчя кругле, волосся коротко стрижене, очі карі.

Другим підозрюваним є 59-річний запорожець Ігор Швець, який раніше також був судимий. Особливі прикмети – на вигляд не старше 60 років, середньої статури, обличчя кругле, волосся коротко стрижене з сивиною, очі глибоко посаджені.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією з приводу місцезнаходження розшукуваних, звертайтеся за телефонами: 095-903-50-59, 099-925-79-89, 097-920-88-02 або 102.

0