USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі поліцейські виявили склад вогнепальної зброї, - ФОТО

У Запоріжжі поліцейські виявили склад вогнепальної зброї, - ФОТО

Житель Запоріжжя зберігав у себе вдома величезну кількість зброї та на спеціальному верстаті виготовляв патрони.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Сьогодні, 9 листопада, правоохоронці провели обшук у мешканця Запоріжжя 1967 року народження по вулиці Чонгарській, де виявили склад зброї: 3 пістолети ПМ, один з яких з глушником, 2 пістолети системи «Марголіна» з глушниками, гвинтівку калібру.

Крім цього, у запорожця знаходилися верстати для виготовлення патронів калібру 9 мм та 5,6 мм, велика кількість неодружених патронів, запчастин для зброї та свинцеві кулі різного калібру. Під час обшуку поліцейські також вилучили понад 1300 набоїв калібру 5,6 мм, порох та 6 глушників.

Нагадаємо, у Києві ударом ножем у груди вбили 26-річного сина бізнесмена з Кирилівки. Батько загиблого розповів, що нападником був нетверезий чоловік із Донбасу. Йому нібито не сподобалося, що Микола Балабатько розмовляє українською, тож покликав його поговорити надвір. Бізнесмен каже, що там підозрюваний дістав ніж та вдарив хлопця ножем у серце. Зрештою, той помер на руках у поліцейського. Батько також розповів, що його син був чемпіоном із джиу-джитсу, але це не допомогло захиститися від нападника.

Читайте також:

У Запорізькій області водій легковика на смерть збив велосипедиста та влетів у стовп, – ФОТО

У Запорізькій області у сміттєвому баку знайшли тіло новонародженого хлопчика

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Еврокомиссар2021-11-10 22:56:34
Да, действительно, малограмотность и убожество пишущей братии "Первого запорожского" просто шокирует ! Сайт, оправдывая своё название, прочно удерживает первенство по грамматическим ошибкам, непрофессионализму и шаблонному мышлению. Например, эти неучи пмшут: "... 2 пистолета системы «Марголина»..." Зачем здесь кавычки ? ? ? ? Дебилы, бл...ь!
завуч2021-11-10 13:23:54
Как, где? У аспирантов в ЕС, еще и онлайн.
Вадим2021-11-09 19:08:49
"велика кількість неодружених патронів"... Господи, хто це писав, де навчалися журналісти, куди дивився редактор?