USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі чоловіки під виглядом працівників сервісного обслуговування викрали з платіжного терміналу 8 тисяч гривень, – ФОТО

У Запоріжжі чоловіки під виглядом працівників сервісного обслуговування викрали з платіжного терміналу 8 тисяч гривень, – ФОТО

У Запоріжжі поліцейські розшукують злодіїв, що викрали гроші з платіжного терміналу «Ibox».

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

У неділю, 5 грудня, до поліції надійшло повідомлення про те, що з терміналу самообслуговування при вході до продовольчої крамниці по вулиці Олімпійській викрали грошові кошти.

Як стало відомо, близько 9 години до магазину зайшов чоловік у медичній масці. Він назвав себе працівником сервісної служби по обслуговуванню платіжного терміналу та попередив, що  вони з напарником  через технічні несправності будуть проводити ремонт пристрою.

Доки персонал магазину займався своїми справами, зловмисники зрізали замок терміналу та заволоділи касетою купюроприймача, в якій за свідченням кампанії-власника, знаходились грошові кошти близько 8 тисяч гривень.

Розпочато розслідування кримінального провадження. Камери відеоспостереження у торговій залі зафіксували правопорушників. На теперішній час по кримінальному провадженню тривають оперативно-розшукові дії для встановлення зловмисників.

У Запоріжжі п’яний водій врізався у два припарковані авто та сам викликав на місце ДТП патрульних, – ФОТО


Читайте також:

Жителя Запорізької області відправили на 10 років за ґрати за спробу зґвалтування дитини

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0