USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі перед Днем міста триває масштабна толока: прибрали площу Маяковського, – ФОТО

У Запоріжжі перед Днем міста триває масштабна толока: прибрали площу Маяковського, – ФОТО

У Запоріжжі триває загальноміська акція «Толока до Покрови».

Про це повідомляють в прес-службі Запорізької міської ради.

Нагадаємо, до Дня міста в Запоріжжі оголосили, що перед святкуванням влаштують толоку і проведуть масштабне прибирання. Акція триватиме з 8 по 14 жовтня.

У марафоні прибирання беруть участь жителі всіх районів нашого міста. Запорожці прибирають територію, висаджують квіти і зелені насадження, фарбують малі архітектурні форми. Серед учасників працівники шкіл, медичних установ, органів місцевого самоврядування, підприємств і т.п.

У суботу до загальноміській толоці приєдналися працівники департаменту культури та туризму. Вони працювали біля міського туристичного інформаційного центру, на площі Маяковського і поблизу.

Запорожців закликають приєднатися до марафону прибирання «Толока до Покрови». Для того, щоб взяти участь в конкурсі, необхідно прибрати локацію і виставити на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію до прибирання і після нього. До посту необхідно додати відповідний хештег #толокадопокрови і хештег свого району. З умовами участі в конкурсі можна ознайомитися за посиланням. До слова, серед учасників толоки буде проведено конкурс – переможці отримають призи.


Читайте також:

У Запоріжжі на Хортиці почали встановлювати новий арт-об’єкт, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

містянин2021-10-11 13:31:30
давайте ще зробіть свято на день міста і від ковіда ляжемо всі.