USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі пенсіонерка віддала шахраям 100 тисяч гривень, – ФОТО

На Запоріжжі пенсіонерка віддала шахраям 100 тисяч гривень, – ФОТО

У Бердянську оперативники викрили двох шахраїв, які працювали за відомою схемою – «Ваш родич потрапив у ДТП».

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

У понеділок, 12 квітня, до Бердянського районного відділу поліції звернулася 78-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла правоохоронцям, що напередодні на її мобільний телефон зателефонувала невідома жінка, яка назвалася її донькою. Вона схвильовано почала розповідати, що потрапила в ДТП і для того, щоб уникнути відповідальності, терміново потрібні 100 тисяч гривень. Потім у діалог з потерпілою вступив чоловік, який представився працівником правоохоронних органів і наголосив, що гроші потрібно негайно.

У підсумку додому до заявниці прийшов молодий чоловік, якому вона передала свої заощадження. Згодом літня жінка зателефонувала доньці, яка запевнила, що з нею все гаразд.

Того ж дня поліція затримала шахраїв неподалік від місця мешкання потерпілої. Аферистами виявилися мешканці Одеської області 18-ти та 20-ти років. Встановлено, що старший зі спільників раніше судимий за корисливі злочини.

У фігурантів, під час огляду, поліцейські виявили та вилучили 100 тисяч гривень. Зловмисников затримали. Розпочато кримінальне провадження.

Найближчим часом їм буде повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи. Крім того, поліцейські перевіряють причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів на території Запорізької області. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Слідчі дії тривають.

У Запорізькій області лікарні майже на 100% заповнені хворими на COVID-19


Читайте також:

У Запоріжжі на Хортиці через постійне протікання даху руйнується будівля музею історії козацтва: як він зараз виглядає всередині, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з допомогою нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0