USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі пенсіонер під час вимкнення світла впав у шахту ліфта, – ФОТО

У Запоріжжі пенсіонер під час вимкнення світла впав у шахту ліфта, – ФОТО

У вівторок, 6 грудня, у Дніпровському районі Запоріжжя пенсіонер впав у шахті ліфту багатоповерхівки.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Як встановили правоохоронці, близько 9:00 в результаті екстреного відключення електроенергії житель будинку застряг у ліфті між 7 та 8 поверхами. Не дочекавшись працівників аварійно-ліфтової служби, 67-річний пенсіонер намагався самостійно вибратись із кабіни технічної споруди та з власної необережності впав у її шахту. Від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

За цим фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч.1 ст.115 (Нещасний випадок) Кримінального кодексу України.

В рамках досудового розслідування для встановлення причин та обставин трагічної події призначено низку судово-технічних та медичних експертних досліджень.

У поліція зазначають, що останнім часом кількість людей, які застрягають у ліфтах через вимкнення світла, значно збільшилося і побільшало викликів на деблокування дверей кабіни.

Поліцейські закликають: під час повітряної тривоги не користуватися ліфтом, тому що відключення електроенергії можуть бути несподіваними. Ба більше, відключення світла можуть відбуватися не за графіком, тому рекомендується городянам не користуватися ліфтом за 30-40 хвилин до початку відключення.

У Запорізькій області за добу російські окупанти зруйнували 33 об’єкти інфраструктури: наслідки обстрілів, – ФОТО


Читайте також:

На Запоріжжі будуть судити трьох правоохоронців, які зрадили присязі та працюють на окупантів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0