USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі патрульні поліцейські затримали 17-річного закладника наркотиків, – ФОТО

У Запоріжжі патрульні поліцейські затримали 17-річного закладника наркотиків, – ФОТО

У Запоріжжі поліцейські затримали двох наркозакладників.

Про це повідомляють у патрульній поліції Запорізької області.

Днями у Вознесенівському районі в лісосмузі патрульні помітили підозрілого громадянина, який постійно озирався та нишпорив у землі. Наблизившись, чоловік різко почав тікати й на вимогу зупинитися не реагував.

Патрульні наздогнали чоловіка. Під час спілкування 27-річний місцевий житель пояснити свої дії не міг.

Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього 5 згортків з наркотичною речовиною. Надалі громадянин розповів, що придбав речовину через інтернет-мережу для розповсюдження, а на мобільний телефон робив фотографії з координатами місць закладок.

На місце події прибула слідчо-оперативна група й кінологічна служба. Спільно, відпрацьовуючи територію лісосмуги, виявили ще 10 закладок, які раніше розклав громадянин.

Згодом в Олександрівському районі інспектори виявили ще одного підозрілого чоловіка, який, побачивши поліцейських, намагався зникнути з поля зору. Зупинивши 17-річного хлопця, він пояснив, що намагався втекти, адже має із собою заборонені речовини: 7 згортків із наркотичною речовиною. На місце події прибув батько, у його присутності хлопець пояснив, що встиг розкласти ще 13 згортків, що підтверджують фотографії на телефоні.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила 7 згортків, мобільний телефон, пристрій для куріння та пристрій для дроблення речовини. Згодом, опрацьовуючи прилеглу територію, вилучили ще 5 раніше розкладених закладок.

Обох громадян затримали. В обох випадках слідчими відкрито кримінальне провадження.

У Запорізькій області водій «під кайфом» збив 16-річну дівчину: у поліції розповіли подробиці, – ФОТО


Читайте також:

У Запорізькій області у ДТП загинув співробітник поліції та його дружина, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0