USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі відправили під суд інспектора технагляду, який погоджував неякісні ремонти дахів

У Запоріжжі відправили під суд інспектора технагляду, який погоджував неякісні ремонти дахів

На лаві підсудних опинився інспектор з технічного нагляду, який сприяв незаконному перерахуванню бюджетних коштів підрядній організації.

Як повідомили в прес-службі обласної прокуратури, в даний час прокурори відправили обвинувальний акт до Ленінського районного суду Запоріжжя у відношенні горе-інспектора.

Останній, зловживая своїм службовим становищем, вносив неправдиві відомості в офіційні документи, яким підтверджував відповідність обсягів і якості виконаних будівельно-монтажних робіт проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту покрівлі житлового будинку в Запоріжжі. Завдяки цим документам, підрядна організація отримувала гроші за «недоремонт» дахів. Всього з бюджету підрядники отримали 82 тисячі гривень за сумнівний капремонт.

Інспектора мають намір судити за кримінальні правопорушення передбачені ч. 1 ст. 365-2 (зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги) і ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Тепер інспектору технагляду загрожує покарання у вигляді обмеження на термін до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 10 років.

0