USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі відкрили новий центр масової вакцинації від COVID-19, – ФОТО

У Запоріжжі відкрили новий центр масової вакцинації від COVID-19, – ФОТО

У Запоріжжі у торговому центрі «Фортуна», що на проспекті Соборному, 177, розпочав свою роботу новий центр масової вакцинації.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради Анатолій Куртєв.

«Це дуже вдала локація для відкриття пункту щеплення. Адже саме у цьому районі висока пішохідна прохідність. А ще тут знаходиться центральна транспортна розв’язка. Протягом першого дня у новому пункті вакцинувалося вже близько 150 містян», – розповів очільник міста.

Центр працюватиме з 8:00 до 20:00 щоденно. В наявності є вакцини AstraZeneca, Coronavac, Prizer, Moderna.

Нагадаємо, у місті вже створено 14 центрів масової вакцинації. Також щеплення можна зробити у центрах первинної медико-санітарної допомоги. Раніше у Запоріжжі відкрили новий центр вакцинації у Шевченківському районі міста та ще два – у храмах. Також у віддалені куточки міста виїжджають мобільні бригади та «вакцинобус».

«Завдяки активному процесу вакцинації нам вдалося стабілізувати ситуацію із рівнем захворюваності на коронавірус. Зокрема знизилась зайнятість ліжкового фонду, перепрофільованого під лікування ковідних хворих. Незважаючи на це, значна кількість пацієнтів, які зараз знаходяться у лікарнях, перебувають у важкому стані та є кисневозалежними. Тому продовжую наголошувати на необхідності вакцинації. Подбайте про своє здоров‘я», – закликав Анатолій Куртєв.

Нагадаємо, що вакцинація є найефективнішим заходом профілактики від COVID-19. Щеплення від коронавірусу практично виключає можливість тяжкого перебігу хвороби.


Читайте також:

Понад тисяча запоріжців за добу захворіли на COVID-19

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0