USD: EUR:
... в Запорожье
Наступного року запорожці зможуть гуляти у новому ландшафтному парку на «Райдузі»

Наступного року запорожці зможуть гуляти у новому ландшафтному парку на «Райдузі»

У наступному році в Запоріжжі на «Веселці» продовжать будівництво нового ландшафтного парку.

Про це під час прес-конференції розповів голова Вознесенівського району Олександр Ніколаєнко.

За словами керівника районної адміністрації, у планах на 2020-й рік продовжити будівельні роботи в новому ландшафтному парку, який знаходиться між каскадом фонтанів «Райдуга» та вулицею Лермонтова.

На даний момент 2 з 4 етапів роботи вже виконані. У попередні роки будівельники повністю очистили балку від аварійних і старих зелених насадження, облаштували новий штучний ставок, перенаправили існуючий там струмок в підземні труби комунікацій, а також посилили схили балки.

У 2020-му році повинні провести озелененням території, облаштування пішохідних доріжок (шляхом відсипання дрібнофракційних гравієм), благоустрій малими архітектурними формами, встановлення лав.

За словами голови району, в наступному році на цьому об’єкті повинні виконати всі першочергові роботи, які дозволять жителям міста відпочивати в новому ландшафтному парку. Крім того, у другій половині 2020 року, якщо дозволять можливості бюджету міста, будуть проведені роботи з облаштування системи освітлення.

Глава Вознесенівського району розповів, що на 2021-й рік планується проведення фінального 4-го етапу будівництва парку: облаштування ігрових майданчиків, зведення адміністративно-побутового комплексу і т.д.


Читайте также: «В следующем году строительство начнется»: президент Зеленский сделал заявление про запорожские мосты, – ВИДЕО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Для запорожцев в 2020-м году планируют открыть новый парк: подробности | Портал Акцент2019-12-03 19:31:00
[…] глава Вознесеновского района Александр Николаенко, передает «Первый […]