USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі зупиняють дистанційне навчання – учні зможуть повернутися до шкіл

У Запоріжжі зупиняють дистанційне навчання – учні зможуть повернутися до шкіл

З понеділка в школах Запоріжжя учні повернуться до очної форми навчання.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв, який виконує обов’язки мера.

Це питання вчора розглянули на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

«Було вирішено, що з 15 листопада до очного навчання повернуться учні 1-4-х класів усіх шкіл, а також 5-11-х класів тих навчальних закладів, де вакциновано 100% працівників. Інші школярі продовжать навчатися дистанційно», – зазначив Анатолій Куртєв.

На сьогоднішній день у 3-х запорізьких школах 100% працівників мають документ, який підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або довідку про одужання від коронавірусу: Гімназія «Контакт», ЗНВК №68, початкова школа «Гармонія-плюс»

«Сподіваюсь, що співробітники інших навчальних закладів найближчим часом зроблять щеплення та всі запорізькі школярі зможуть повернутися до очної форми навчання», – написав Куртєв.

Нагадаємо, вакцинація є найефективнішим заходом профілактики від COVID-19. Щеплення від коронавірусу практично виключає можливість важкого перебігу хвороби.

У Запоріжжі розпочнеться виїзна вакцинація: містом буде курсувати автобус з мобільною бригадою


Читайте також:

У Запоріжжі відкрили новий Центр вакцинації: де знаходиться і графік роботи, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Коренной запорожец2021-11-15 14:17:42
один был ушатаный овощ, теперь его дело продолжают. дети принесут заразу домой, заразят своих родителей, и бабах взрыв заболеваний и смерности. чтобы стать чиновником нужно пройти через кастрацию мозга
Не байдужий2021-11-14 18:24:15
1600 дітей, хвлоріє кожного дня, яке повернення до школи?
Читатель2021-11-14 10:58:50
Дети все равно будут болеть, даже если учителя вакцинировались, поэтому пока красная зона, детей лучше оставлять дома, на дистанционном обучении.
Наталья2021-11-14 00:11:48
Какая разница 100% или нет, если непривытых отправляют за свой счёт.