USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі пограбували та побили жінку, яку вистежили біля банкомату, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі пограбували та побили жінку, яку вистежили біля банкомату, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі правоохоронці затримали чоловіка, який вистежив біля банкомату жінку та скоїв на неї напад.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

У вівторок, 6 липня, близько 15-ї години до управліннія поліції надійшло повідомлення про пограбування, яке сталося поблизу магазину по вулиці Північно-Кільцевій. Невідомий чоловік бризнув жінці в обличчя з балончика, збив з ніг та відібрав у неї сумку з мобільним телефоном та 5 тисячами гривень, яка вона кілька хвилин тому отримала в банкоматі. Після нападу постраждалій 57-річній жінці знадобилася медична допомога.

На місці події правоохоронці зібрали інформацію, необхідну для розкриття зухвалого злочину. Серед речових доказів опинився  також кросівок нападника, який він загубив коли втікав. Працівники кримінальної поліції, переглянувши записи з камер відеоспостереження дійшли висновку, що зловмисник стежив за жінкою ще від моменту зняття грошей в банкоматі. 

Потерпіла змогла описати прикмети нападника та вказала напрямок, в якому він втікав. Поліцейські, відпрацювали прилеглу територію та блокували всі можливі шляхи для втечі. Крім того, вони вивчили відео з камер спостереження на будинках. На запису однієї з них було встановлено, що зловмисник, зайшов до під’їзду багатоповерхового будинку по вулиці Північно-Кільцева.

Оперативники провели його затримання на сьомому поверсі будівлі. У під’їзді поліцейські також виявили та вилучили викрадені речі.

Встановлено особу правопорушника. Це раніше не судимий 26-річний мешканець Мелітополя. У затриманого чоловіка правоохоронці вилучили балончик сльозогінної дії.

Зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тепер йому загрожує до семи років позбавлення волі.

У Запоріжжі пенсіонерка накинулася на жінку, яка не захотіла одягати медичну маску, – ВІДЕО


Читайте також:

У Запоріжжі на Правом березі на «зебрі» збили хлопця, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Няня2021-07-12 11:19:59
ляля, желтые карточки банкоматы не принимают, принимают только терминалы и приемные покои, ждем-с.
Ляля2021-07-09 19:07:07
Я тоже помню снимала деньги с банкомата,а за мной следил парень,я это приметила,он шел за мной,я зашла в подьезд и сразу спряталась,когда он зашел я прыгнула на него и начала бить по голове,ногам,пальцами вцепилась в глаза и нос,кричала на весь дом в истерике,оказалось это просто был прохожий,а избила я соседа ни за что....ну ладно,бывает.главное следить за имуществом.
Arhivarius2021-07-09 10:17:18
Украинские СМИ твердят нам: " Украинцы очень трудолюбивые, активные и творческие люди, у которых много идей для самозанятости, малого бизнеса", - с раннего утра и до заката собирают по помойкам пустые пивные бутылки, банки, макулатуру, пластиковую тару и прочий хлам, несут всё это в приёмные пункты. А особо "творческие люди" по ночам вырезают десятки и сотни метров телефонных кабелей, в том числе и магистральных, междугородних, добывая медь . Самые креативные особи выслеживают возле банкоматов "богатеньких Буратин" и грабят их средь бела дня. . . . . ."Они стремятся работать открыто, честно уплачивая налоги" ? ? ? ? Совсем наоборот ! Как и во всём мире (любимое выражение наших свидомых либерал-реформаторов) бизнесмены стремятся уклониться от уплаты налогов, скрыть свои сомнительные операции, обмануть потребителей, утопить конкурентов, подкупить налогового инспектора, сфальсифицировать продукцию и т.д.