USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі не вистачає лікарів на боротьбу з «ковідом», - Олександр Старух

У Запоріжжі не вистачає лікарів на боротьбу з «ковідом», - Олександр Старух

За його словами, перехід області в «червону» зону карантину неминучий і це лише питання часу.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

На вчорашній сесії облради, виступаючи перед депутатським корпусом, голова облдержадміністрації Олександр Старух поінформував депутатів про ситуацію в області із захворюванням ковід. На жаль, область стрімко наближається до «червоної зони» карантину.

«Ви знаєте, що вчора прем’єр оголосив «червону зону» у трьох областях. У нас по деяких показниках ситуація краще, але перехід у «червону зону» неминучий. Це лише питання часу. В цілому території області готові до нової хвилі, але є проблеми. Якщо медичної техніки та кисню у нас достатньо, то все сильніше ми відчуваємо, що не вистачає лікарів. Це велика проблема, над якою, як і над проблемою вакцинації, нам всім потрібно працювати», – сказав Олександр Старух.

Очільник області вкотре наголосив, що вкрай важливо дотримуватися карантинних обмежень: носити маски, запобігати великому скупченню людей, а головне, пам’ятати, що єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби – це вакцинація.

Нагадаємо, в Запоріжжі втекла з інфекційної лікарні 17-річна мати з двома маленькими дітьми. Вона поїхала до родичів, не дивлячись на те, що у дівчини, її сина і дочки діагностували коронавірус. Поліція знайшла горе-матір і повернула разом з дітьми в медустанову.

Читайте також:                                                            

У Запоріжжі на Хортиці почали встановлювати новий арт-об’єкт, – ФОТО

У Запорізькій області молодик поранив себе у шию: його врятувати не вдалося

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0