USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі не закриватимуть трамвайний маршрут №16

У Запоріжжі не закриватимуть трамвайний маршрут №16

Про це стало відомо сьогодні, 26 червня, на сесії Запорізької міської ради.

В ході обговорення депутати висловили стурбованість закриттям трамвайного руху на Павло-Кічкасі. Йдеться про трамвайному маршруті №16.

У зв’язку з цим депутати вирішили навіть вжити радикальних заходів у частині введення мораторію на ліквідацію трамвайного сполучення. Як виявилося, відповідну інформацію донесли членам депутатської комісії з питань життєзабезпечення чиновники з управління транспорту та зв’язку.

Перший заступник мера Сергій Мішок пояснив народним обранцям, що трамвайний маршрут №16 ніхто закривати не збирається. У майбутньому його планують перенести в ході другої черги будівництва нової дороги на Північному шосе. Це питання зараз обговорюється з проектувальниками дороги.

Нагадаємо, що на сьогодні в Запоріжжі триває будівництво нової дороги Північне шосе, яка з’єднає Заводський район і центр міста.  Шосе з чотирьох смуг загальною протяжністю 2,8 км будує комбінат «Запоріжсталь» в рамках зведення киснево- конвертерного цеху. Крім збільшення пропускної здатності в два рази, нова муніципальна дорога отримає сучасну систему освітлення та зливової каналізації. Інвестиції в нову дорогу складають під 200 мільйонів гривень за рахунок власних коштів комбінату.

0