USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі нагородили медаллю чемпіона світу з футболу - ФОТО

У Запоріжжі нагородили медаллю чемпіона світу з футболу - ФОТО

У Туристичному інформаційному центрі відбулась фан-зустріч з переможцем молодіжного чемпіонату світу з футболу 2019 року Олександром Сафроновим.

У зустрічі взяли участь вихованці міської ДЮСШ «Металург», передає прес-служба мерії.

Олександр Сафронов – вихованець запорізької дитячо-юнацької спортивної школи «Металург». З 2007 року грав у основному складі. У турнірах ДЮФЛ України футболіст відіграв 69 матчів за запорізьку команду, забив 6 голів. У 2016 році перейшов до команди «Дніпро», у складі якої виступав у молодіжній та юнацькій першостях. З 2017 року грає за «Дніпро-1». Виступав за юнацькі збірні України різних вікових груп. Влітку 2018 року у складі збірної U-19 брав участь у юнацькому чемпіонаті Європи. У червні 2019 року виступав за збірну України U-20, яка стала переможцем чемпіонату світу. У турнірі Олександр Сафронов провів 4 гри, включаючи фінал проти Південної Кореї.

На зустрічі Олександр Сафронов і його тренер Ігор Конотопов отримали від міської влади медалі «За особистий внесок у розвиток Запоріжжя».

Під час зустрічі юні вихованці ДЮСШ «Металург» розпитували про тренування, участь у чемпіонаті та про те, які матчі були найважчими. Після спілкування відбулась фото- та автограф-сесія з молодим футболістом.

0