USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорожье началось первое выездное заседание комитета Верховной Рады по вопросам цифровой трансформации, – ФОТО

В Запорожье началось первое выездное заседание комитета Верховной Рады по вопросам цифровой трансформации, – ФОТО

У Запоріжжі розпочалося перше виїзне засідання комітету Верховної Ради з питань цифрової трансформації, – ФОТО

Сьогодні, 22 лютого, у виставковому центрі «Козак-Палац» почалося перше виїзне засідання комітету Верховної Ради з питань цифрової трансформації.

Про це повідомляє кореспондент «Першого Запорожкого».

Глава комітету, запорожець Михайло Крячко у вітальній промові, пояснив, чому саме Запоріжжі обрали для проведення першого засідання. За його словами, Запоріжжя – вже давно не просто індустріальне місто з промисловістю і транспортними розв’язками, а сучасний і перспективний місто з точки зору ІТ-галузі.

Як уже писав наш сайт, організатори зустрічі обіцяли «відкриту дискусію між владою, представниками галузей і суспільством».

Під час засідання члени комітету з представниками профільних організацій обговорили законопроекти, які стосуються розвитку інтернет-інфраструктури України, розвиток ІТ-галузі та стартапів, результати роботи Міністерства цифровий трансформації і т.п.

3

Математик2020-02-22 22:17:28
Весь цифровой интеллект делают в Америке частные компании, используя труд умных людей. Матчасть клепает Китай. Украина на первом месте по воровству казенных денег. Вот и вся трансформация. Неужели есть иное мнение?
ЦеЭуропа2020-02-22 17:47:51
Очередные грантоеды....
Микола питерский2020-02-22 15:49:14
Должен быть коэффициент трансформации, типа 10/5, 220/127... . А здесь сразу трансформеры?