USD: EUR:
... в Запорожье
Хто з прапором – тому безкоштовно: в Запоріжжі на ковзанці на Фестивальній відзначають День Соборності, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Хто з прапором – тому безкоштовно: в Запоріжжі на ковзанці на Фестивальній відзначають День Соборності, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні на льодовій ковзанці на площі Фестивальній відзначили 101-ю річницю проголошення Акту злуки Української та Західноукраїнської Народних республік.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

До Дня Соборності України на льодовому катку проводять масовий флешмоб. Кожен відвідувач, який приходив протягом дня кататися на ковзанах, отримує знижку в 50% вартості. Для цього потрібно було всього лише взяти з собою державний прапор будь-якого розміру.

А ті, хто прийшов на ковзанку з 14:00 до 15:00, отримав можливість взагалі кататися безкоштовно. Таких бажаючих, незважаючи на буденний час, знайшлося кілька десятків людей. Так адміністрація льодового катка пропонує відзначити державне свято, а також мотивувати людей різного віку займатися спортом і жити активним життям.

Нагадаємо, сьогодні небайдужі активісти вирішили провести флешмоб: на площі Героїв перед будівлею обласної державної адміністрації побудували число «101» за допомогою всіх присутніх.


Читайте також:

В Запорожье провели массовый флешмоб ко Дню Соборности Украины, — ФОТОРЕПОРТАЖ

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Лариса2020-01-23 10:30:49
"Кожен відвідувач, який приходив протягом дня ЗДАТИСЯ на ковзанах..." з державним прапором! Тобто - хто здався з державним прапором - тому знижка. Потрясає масовість учасників. Але чому вони без каструль на головах?