USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі на ДніпроГЕСі силовики провели масштабні антитерористичні навчання, - ФОТО

У Запоріжжі на ДніпроГЕСі силовики провели масштабні антитерористичні навчання, - ФОТО

Завдяки злагодженим діям правоохоронців і військових «диверсійні групи» були виявлені, небезпека нейтралізована.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області провела спеціальні антитерористичні навчання на об’єкті критичної інфраструктури області – філії «Дніпровська ГЕС».

У тренуваннях, в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь співробітники регіонального Управління СБУ, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Патрульної поліції, представники органів державної влади й місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

Метою навчань стало підвищення міжвідомчої взаємодії із запобігання диверсійним та терористичним загрозам. Під час виконання тренувальних завдань силовики здійснили комплекс заходів із виявлення та нейтралізації умовних диверсантів, які за задумом таємно проникли на територію регіону та планували здійснити низку вибухів на стратегічно важливому підприємстві.

Після завершення тренувань члени координаційної групи АТЦ спільно з іншими учасниками проаналізували результати навчань і визначили питання, за якими відбуватиметься подальша професійна підготовка підрозділів, що залучаються до проведення антитерористичних заходів.

Нагадаємо, в Дніпровському районі Запоріжжя на одному з перехресть сталося ДТП між «Lexus» і «Porshе». В результаті аварії постраждали водії, 13-річний підліток і 2-річна дитина.

Читайте також:

Трасу в Кирилівку ремонтують вдень і вночі, щоб завершити до початку курортного сезону, – ФОТО

На Запоріжжі примітили рідкісних птахів, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

садовник2021-05-28 13:07:39
Бедные дворники, мало того,что под конвоем, так еще и результаты учений убирать.