USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі завершують реконструкцію ще однієї бібліотеки, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запоріжжі завершують реконструкцію ще однієї бібліотеки, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Хортицькому районі Запоріжжя завершують реконструкцію ще однієї бібліотеки.

Про це повідомляють в прес-службі мерії.

Після реконструкції вже почали працювати шість оновлених бібліотек в різних районах міста. Зараз тривають роботи ще в шести, зокрема, в бібліотеці на вулиці Запорізького козацтва, 17а – у Хортицькому районі. Тут залишилося виконати благоустрій території біля бібліотечного закладу, завершити фарбування, встановити меблі і розмістити на полицях книги.

Оновлена ​​бібліотека буде розділена на чотири зони: baby-book – ігрова зона для найменших, де діти зможуть познайомитися з книгами і їх персонажами, пограти в розвиваючі ігри та відвідати заняття з раннього розвитку; медіа-залу і 3D-коворкінг для проведення заходів, лекцій, оснащені каскадних подіумами для комфортного розміщення гостей бібліотеки; teenager-book – зона сучасного інформаційно-освітнього центру для підлітків і lounge-зона для молоді; biblio-cafe з панорамним видом на вулиці.

Крім бібліотеки в Хортицькому районі, завершується ремонт в двох бібліотеках в Шевченківському районі – публічна бібліотека (вул. Чарівна, 121) і дитяча бібліотека (пр. Моторобудівників, 64), в бібліотеці по вул. Ладозькій, 26 у Дніпровському районі. Тривають роботи в бібліотеках Комунарського (вул. Новокузнецька, 4) і Вознесенівського (вул. Незалежної України, 68а) районів. Роботи, можливо, будуть завершені вже у цьому році.

Жителі Запоріжжі масово скаржаться на якість питної води: стала відома причина


Читайте також:

У Запоріжжі п’яний водій протаранив три авто та намагався втекти з місця ДТП, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0