USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі на Бабурці сталася пожежа у багатоповерхівці: одна людина загинула, шістьох врятували, – ФОТО

У Запоріжжі на Бабурці сталася пожежа у багатоповерхівці: одна людина загинула, шістьох врятували, – ФОТО

Вчора ввечері, 5 лютого, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому будинку на вулиці Козака Бабури Хортицького району Запоріжжя.

Про це повідомляють у обласному управлінні ДСНС.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що в кімнаті квартири на 8 поверсі горять домашні речі на загальній площі 18 квадратних метрів. Бійці ДСНС працювали одночасно в двох напрямках: порятунок людей та ліквідація загоряння.

Вогнеборці за допомогою апарату на стисненому повітрі вивели жінку, яка знаходилася в поруч розташованій квартирі, та не могла самостійно вийти через сильне задимлення. Ще 5 жителів рятувальники евакуювали сходовими маршами на свіже повітря. Медична допомога людям не знадобилася.

Під час ліквідації займання бійці ДСНС виявили тіло чоловіка без ознак життя. Ним виявися 62-річний власник квартири.

О 19:25 рятувальники локалізували загоряння, а о 19:50 – повністю ліквідували та провели розбір і проливку конструкцій для запобіганню повторного займання. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах на стисненому повітрі.

Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. На місці події працювали 5 одиниць техніки та 15 рятувальників.


Читайте також:

Сьогодні в Запоріжжі велетенський кран «Захарій» приступив до будівництва вантового моста моста через Дніпро, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0