USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі на 40 мільйонів обікрали офіс ювелірного магазину: зловмисникам повідомили про підозру, – ФОТО

У Запоріжжі на 40 мільйонів обікрали офіс ювелірного магазину: зловмисникам повідомили про підозру, – ФОТО

У Запоріжжі трьом членам організованої злочинної групи, які таємно викрали з сейфу відомої ювелірної компанії 40 мільйонів гривень, повідомили про підозру.

Про це повідомляють у обласній прокуратурі.

За даними слідства, у січні 2021 року 49-річний працівник відомій компанії, яка має мережу ювелірних магазинів, вирішив організувати пограбування. Він залучив до своєї злочинної групи начальника відділу безпеки іншого приватного підприємства, яке надавало ювелірній мережі охоронні послуги та цивільну особу, якого за розробленим злочинним планом працевлаштували охоронцем під вигаданим ім’ям та відповідно підробними документами.

Через декілька місяців, у червні 2021-го, розуміючи систему охорони об’єктів ювелірної компанії, механізм роботи та розташування камер відеоспостереження, вимкнув охоронні пристрої та підібрав код замку від сейфу. І в результаті викрав понад 40 мільйонів гривень в іноземних та національній валютах.

Під час проведення першочергових слідчих дій  частину викрадених грошей вилучено з автомобіля організатора злочину, а частину з території домоволодіння  батьків охоронця.

Наразі двом членам злочинного угрупування судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, третій – наразі перебуває у розшуку. Їм повідомили про підозру.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі Слідчого управління за оперативного супроводу співробітників Управління карного розшуку  Головного Управління Нацполіції в Запорізькій області.

У Запоріжжі на хабарі у 11 тисяч доларів затримали керівника обласного управління Держпродспоживслужби, – ФОТО


Читайте також:

Запорізький завод ЗАЗ почне випуск автобусів під брендом Mercedes-Benz

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЗП2021-08-11 16:15:12
Ахаха,смешной,саныч,сами же полицаи и принимают в этом учавствие,ну наивный ты))
саныч2021-08-11 15:51:04
ВОРЬЁ - КРУГОМ ОДНО ВОРЬЁ ... куда смотрят полицаи ...? грузинских воров не видят ???