USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі поліція затримала зловмисника, який викрав автомобіль, – ФОТО

У Запоріжжі поліція затримала зловмисника, який викрав автомобіль, – ФОТО

У Запоріжжі працівники поліції затримали підозрюваного в незаконному заволодінні транспортним засобом.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

1 березня близько 6 години до відділення поліції № 1 Запорізького районного управління поліції звернувся 49-річний місцевий житель, який повідомив про зникнення його автомобіля «Seat Ibiza». На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група відділення поліції та працівники кримінальної поліції.

Правоохоронці встановили, що невідомий чоловік незаконно заволодів автомобілем «Seat Ibiza», який заходився біля одного з житлових будинків по вулиці Павлокічкаська та втік у невідомому напрямку.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, працівники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1, вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 30-річний раніше судимий мешканець Запорізького району, який на момент вчинення кримінального правопорушення перебував на випробувальному терміні за раніше скоєний злочин.

Оперативники також розшукали викрадений транспортний засіб за місцем мешкання громадянина, якому фігурант вже встиг його продати. Наразі автомобіль вилучено та після закінчення слідчих дій буде повернуто власнику.

Працівники поліції затримали викрадача в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим, за процесуальним погодженням з місцевою прокуратурою, фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Санкція інкримінованої статті передбачає обмеження волі на строк від п’яти до восьми років позбавлення волі.  Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Олександрівському районі міста дві жінки з різницею у півгодини вистрибнули з вікна квартири багатоповерхівки.

У Запоріжжі на два тижні обмежать рух транспорту по новому мосту з Бабурки на Хортицю, – ФОТО


Читайте також:

Український лоукостер запустив у продаж квитки із Запоріжжя на курорт на березі моря

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0