USD: EUR:
... в Запорожье
 У Запоріжжі маршрутка влетіла в стовп: стало відомо, які травми отримали постраждалі

У Запоріжжі маршрутка влетіла в стовп: стало відомо, які травми отримали постраждалі

Внаслідок аварії постраждали п’ятеро людей, чотирьох з яких госпіталізували до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги Запорізької області.

Учора, 13 січня, у Комунарському районі водій маршрутки не впорався з керуванням та врізався у стовп. Постраждали четверо пасажирів та водій.

Медики розповіли, які травми зазнали постраждалі. У 31-річної жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та закриту травму носа. 52-річний водій отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітки та різану рану правої кістки.

У 70-річної пасажирки медики діагностували закриту травму грудної клітки, закритий перелом ребер та закриту травму правої гомілки. 42-річний чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом ребер праворуч, закриту травму колінного суглоба та закриту травму живота.

Також постраждала 18-річна дівчина отримала закриту травму лівого колінного суглоба, але їй надали медичну допомогу на місці, а решту постраждалих доставили лікарню.

Нагадаємо, у селі Балки у підвал житлового будинку впав чоловік та не зміг самостійно вибратися. Рятувальники за допомогою мотузки та драбини витягли 88-річного чоловіка на поверхню. Врятованого передали лікарям швидкої допомоги.

Читайте також:

За розбещення 11-річного хлопчика у Запоріжжі судитимуть тренера-пенсіонера

У Запоріжжі зупинили п’яного водія, вміст алкоголю у крові якого перевищував норму у 17 разів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Запорожцы2022-01-14 20:18:44
Маршрутки как разбитое корыто ездят на одном дыхании,трамваи вечно застряют посередине заводов,троллейбусы еле ездят,о каком повышении проезда почти в два раза может идти речь вообще,никакого комфорта и условий,чиновники только в карман себе гребут деньги под прикрытием ремонтов и бензина,задолбали людям врать и воровать!