USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі комерсанти виявили бажання приватизувати ділянку перед

У Запоріжжі комерсанти виявили бажання приватизувати ділянку перед "Орбітою" для льодового катка

Про це стало відомо сьогодні, 19 червня, на засіданні депутатської комісії з питань життєзабезпечення.

Як виявилося, в департамент комунальної власності та приватизації надійшла пропозиція приватизувати ділянку землі площею в 207,6 квадратних метрів по вулиці Лермонтова, 9.

Як виявилося, орендар об’єкта в особі компанії «Айс Запоріжжя» не перший рік проводить будівельні роботи близько ДК “Орбіти” для будівництва катка зі штучним льодом.

Експертиза показала, що орендарі провели якісь «невід’ємні поліпшення об’єкта оренди» на 100 тисяч гривень, що становить 28,2% від ринкової вартості майна.

Примітно, що раніше тут розташовувався фонтан-басейн. У 2008 році землю орендувала громадська організація «Клуб любителів активного відпочинку «Орбіта», уклавши договір між Управлінням комунальної власності, КУ ДК «Орбіта» і «КЛАО «Орбіта». Багато років басейн стояв без будь-яких змін і лише в 2017 його огородили і повісили вивіску про реконструкцію «бризкальних басейну» під павільйон для виставки товарів народного творчості.

Члени комісії із життєзабезпечення розділилися в думці: частина була не проти підтримати ідею приватизації, а частина категорично заявила, що комунальну власність не варто роздавати направо і наліво.

0