USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі до Дня молоді нагородили активістів і чиновників - ФОТО

У Запоріжжі до Дня молоді нагородили активістів і чиновників - ФОТО

Напередодні Дня молоді керівництво області провело зустріч з молодіжним активом і нагородили грамотами представників студентської та трудової молоді, а також чиновників з профільних управлінь.

Так, грамоти Міністерства молоді та спорту України за особистий вагомий внесок у розвиток молодіжної політики отримала заступник начальника управління молоді, фізичної культури і спорту ОДА Інна Киник, спецыалысти управління Ольга Гнип і Тетяна Баранова, заступник директора обласного центру патріотичного виховання молоді Дарина Точиліна.

За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики в Запорізькій області та з нагоди Дня молоді грамотами облдержадміністрації нагородили: начальника управління молоді та спорту Мелітопольського ради Андрія Жорняка, начальник управління по роботі з молоддю Запорізької міської ради Олексія Савицького, лідер молодіжної організації ЗАТ «Запорізький залізорудний комбінат» Сергія Зотова, голову обласної студентської ради Катерину Кабанову і доцента кафедри природничих дисциплін для іноземних студентів, заступникаголови первинної профспілкової організації співробітників ЗДМУ Сергія Куліша.

Заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема в відеопривітання звернувся до запорізької молоді та подякував за активне впровадження різноманітних ідей в життя.

Крім цього під час зустрічі активу підвели підсумки нинішнього масштабного фестивалю «Світ трудової молоді 2019 року» та нагородили його переможців, передає прес-служба облдержадміністрації.

0