USD: EUR:
... в Запорожье

У Запоріжжі зґвалтували 6-річну дівчинку: підозрюваному загрожує 15 років тюрми

У Запоріжжі поліція затримала чоловіка, який зґвалтував 6-річну дівчинку, ученицю 1-го класу.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

2 листопада до поліції звернулася 36-річна жінка і повідомила, що у неї вдома близько 16:30 знайомий 35-річний чоловік торкався статевих органів її малолітньої доньки.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи зібрали необхідну інформацію та вжили заходи по встановленню місцезнаходження зловмисника. Потерпілу 6-річну дівчинку, ученицю 1-го класу, доставили до лікарні.  Попередній діагноз зґвалтування підтвердився після медичного обстеження.

Працівники поліції розшукали чоловіка та затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України.

За цим фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ознаками статті про зґвалтування Кримінального Кодексу України. Фігуранту вже повідомили про те, що його підозрюють у скоєнні  тяжкого кримінального правопорушення. Зараз слідчі дії тривають.

Зловмиснику загрожує від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Читайте також:

Під Запоріжжям п’яний водій вилетів з дороги у кювет, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Гадкий утёнок2021-11-07 07:50:06
Как выяснилось, задержанный негодяй -- участник АТО (Антинародной Террористической Организации), служивший в печально известном батальоне "Айдар". Все эти "добровольческие" карательные батальоны набраны из уголовного элемента и майданного сброда. Даже "Торнадо" в составе МВД на 3/4 состоит из уголовников - рецидивистов во главе с многократно судимым "командиром". Слава Украине ? ? ? Управлял этими уголовниками сам министр Аваков, тоже уголовный элемент, но высокого ранга, имеющий уже в своих руках практически личную армию для давления на Порошка и Зе. Нынешний катастрофический разгул преступности -- порождение так называемой "революции" гидно ..., тьфу ты, гадости !
ФУ2021-11-04 14:41:41
А можно маме и автору, как смакующим эту новость, срок навесить!?