USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі через низку «мінувань» посилюють заходи безпеки у школах та дитячих садочках

У Запоріжжі через низку «мінувань» посилюють заходи безпеки у школах та дитячих садочках

У Запоріжжі через низку хибних «мінувань» посилюють заходи безпеки у школах та дитячих садочках.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Позавчора та учора Запоріжжя сколихнули повідомлення про псевдомінування міських шкіл та дитячих садків. У мерії відбулася нарада з цього питання за участі представників Національної поліції, профільних заступників міського голови та керівництва департаменту освіти.

«За підсумками наради дав ряд доручень. Зокрема, посилити заходи безпеки в будівлях та всіх приміщеннях закладів освіти міста, прилеглих територіях. У разі виявлення підозрілих предметів, транспортних засобів та осіб, поведінка яких викликає підозру, інформувати про це відповідні служби. Обмежити доступ на територію закладів освіти осіб, які не задіяні у освітньому процесі, – зазначив Анатолій Куртєв. – Організувати до 28 січня практичні тренування з учасниками освітнього процесу, відпрацювання дій у разі надзвичайних ситуацій».

За словами секретаря міської ради, наразі ситуація знаходиться під посиленим контролем відповідних органів. За їхніми даними причин для нагнітання паніки у місті немає.

Яке вже писав «Перший Запорізький», обидва повідомлення про масові мінування шкіл та дитячих садків, які у поліції отримували 24 та 25 січня, виявилися хибними. Щоб це з’ясувати, потрібно було зробити повну евакуацію працівників та вихованців закладів навчання, а також багатогодинну перевірку.

Відсьогодні у Запоріжжі нацгвардійці патрулюватимуть поблизу шкіл.


Читайте також:

Патрульні у Запоріжжі оштрафували маршрутника, який проїхав на червоне світло, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0