USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі інструктор з водіння без прав роз'їжджав по місту «під кайфом» на навчальному авто

У Запоріжжі інструктор з водіння без прав роз'їжджав по місту «під кайфом» на навчальному авто

Згідно з результатами експертизи чоловік знаходився під дією небезпечного наркотичного засобу.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Запорізької області.

У неділю, 23 травня, по вул. Автострадному патрульні зупинили водія автошколи на службовому авто SKODA FABIA за порушення ПДР. Під час спілкування інспектори помітили, що водій знаходиться під дією наркотиків, і він погодився пройти медекспертизу, яка підтвердила даний факт.

Крім того, виявилося, що інструктора з водіння раніше вже позбавили водійського посвідчення за водіння в стані сп’яніння.

Щоб уникнути «проблем», водій залишив в авто патрульних хабар в розмірі 4000 гривень. Після чого інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу поліції.

Нагадаємо, в Запоріжжі біля МакДрайву, який розташований в будівлі гіпермаркету «Ашан», сталася стрілянина. Чоловік під час раптово виниклого конфлікту, дістав травматичний пістолет і вистрілив у бік 27-річного хлопця. Після чого залишив зброю і зник в невідомому напрямку. У поліції зазначили, що місцезнаходження стрілка вже встановлено. Зараз він знаходиться в лікарні.

Читайте також:

«Важливо знайти баланс між розвитком туризму та збереженням природи»: заступник міністра захисту довкілля розповів, як потрібно розвивати Хортицю

На Запоріжжі п’яний охоронець викрав службове авто та влаштував ДТП, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0