USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі грабіжник дачників намагався втекти від поліції по річці, – ВІДЕО

У Запоріжжі грабіжник дачників намагався втекти від поліції по річці, – ВІДЕО

У Запоріжжі чоловік пограбував дачників та намагався втекти від дільничних офіцерів поліції по річці.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

На початку місяця двоє дільничних офіцерів поліції робили огляд на території  одного з садових товариств. Напередоді правоохоронці отримали скарги від місцевих жителів про крадіжки особистого майна та появу «закладників».

Обходячи територію по вулиці Перемоги, поліцейські почули жіночий крик і поспішили на допомогу. Невдовзі вони побачили чоловіка, який біг з металевою секцією паркану. Дільничні офіцери поліції кинулися наздоганяти злодія, який намагаючись втекти полишив викрадене та стрибнув до річки Суха Московка.

Один з правоохоронці стрибнув слідом за зловмисником та затримав його. Нарахі 43-річному грабіжнику повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми  років. Тривають слідчі дії.

До Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшов лист від місцевої мешканки, в якому вона виказала подяку цим офіцерам поліції.

За сумлінне виконання службових обов’язків дільничних офіцерів поліції Михайла Буженка та Владислава Байрюка рішенням керівництва обласного главку поліції, заохочено грошовою премією.

У Запоріжжі під прикриттям мережі секонд-хендів займалися відмиванням грошей, – ФОТО


Читайте також:

У Запоріжжі розпродають по частинах майно збанкрутілого заводу, який перетворився в руїни, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0