USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі госпіталізували 8-річного хлопчика, якого дуже сильно побив батько, – ФОТО

У Запоріжжі госпіталізували 8-річного хлопчика, якого дуже сильно побив батько, – ФОТО

Вчора, 4 січня, у Запоріжжі поліцейські затримали домашнього агресора, який протягом двох років знущався над дружиною та двома дітьми.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

До правоохоронців звернулася небайдужа жінка, яка повідомила, що її родич протягом останніх двох років чинить насилля над власними дружиною, донькою та особливо – 8-річним сином.

За місцем мешкання родини поліцейські встановили, що 30-річний чоловік під час чергового конфлікту побив свого малолітнього сина. Дитину з тілесними ушкодженнями голови й тулуба госпіталізовано до лікарні.

Батька затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як пояснює матір, чоловік часто поводиться досить агресивно і, як правило, всі конфлікти завершуються застосуванням фізичної сили до неї та дітей. За допомогою до поліції та інших органів вона не зверталась у зв’язку з тим, що перебуває на повному фінансовому утриманні чоловіка.

Наразі аб’юзеру вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Рашистські війська обстріляли три райони Запорізької області: є руйнування та загиблий, – ФОТО


Читайте также:

Окупанти обстріляли з артилерії село у Запорізькій області: є загиблі та поранені

Получайте новости быстрее с пoмoщью нaшегo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Пoдписывaйтесь нa «Первый Зaпoрoжский» в Instagram!

0