USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі городяни закидали дитячий майданчик новорічними деревами, - ФОТО

У Запоріжжі городяни закидали дитячий майданчик новорічними деревами, - ФОТО

Коли робітники приїхали утилізувати дерева, то побачили, що ялинками безвідповідальні городяни закидали гірку на дитячому майданчику.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Підрядна організація розпочала роботу на внутрішньоквартальних територіях будинків по Хортицькому шосе, 20 та на вулиці Маршала Судця, 7. Судячи з фото, які опублікувала на своєму сайті мерія, запорожці з незрозумілої причини закидали новорічними деревами локації на дитячому майданчику.

– Ялинки вивозять на складську базу підрядної організації, де за допомогою дробильної машини їх переробляють на тріску та складають на вантажну машину для подальшого транспортування на полігон твердих побутових відходів. Звертаюся до мешканців району з проханням залишати дерева після свят на сміттєвих майданчиках, не кидати їх будь-де. Адже так нам зручніше їх збирати, щоб потім комплексно вивезти ялинки для утилізації, – наголосив голова Хортицької районної адміністрації Олександр Пшеничний.

Нагадаємо, в Запоріжжі стався вибух в будинку по вулиці Франка в Олександрівському районі. Повідомлялось, що у результаті надзвичайної ситуації одна людина загинула, двоє постраждалих перебували у 5-й міській лікарні, але одна із них померла сьогодні вночі. Кожному постраждалому виплатять по 26 тисяч матеріальної допомоги.

Читайте також:

На вантовому мосту у Запоріжжі чоловік зробив пропозицію коханій дівчині, — ФОТО

Команда Rallye Monte-Carlo з запорізькими учасниками стартувала у престижних перегонах, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Житель дома2022-02-02 09:15:41
Ёлки были выброшены на площадку возле мусорных баков. Городок из ёлок устроили дети, стянув их к горкам.
Кукла2022-02-01 16:30:44
Не понимаю,зачем так рано выбрасывать ёлки,впереди ведь ещё будут праздники,день святого Валентина,8 марта,пасха....Потом бы и выбросили...