USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі демонтують кіоск, який встановили з порушенням

У Запоріжжі демонтують кіоск, який встановили з порушенням

У Запоріжжі анулюють паспорт прив’язки для кіоску, який встановлений з порушеннями вимог дозвільної документації.

Відповідний проект рішення опублікований на сайті міської ради.

Одне з запорізький товариств з обмеженою відповідальністю 17 січня 2018 року отримало паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності. МАФ отримав місце встановлення на перехресті просп.Соборного/вул.Тургенєва.

Зараз запорізький виконком пропонує анулювати паспорт прив’язки цієї тимчасової споруди через порушення вимог паспорту прив’язки. Зокрема, кіоск був встановлений не на тому місці (розміщений на відстані 2,8 метрів від поребрику  вул.Тургенєва, що не відповідає, зазначеній в паспорті прив’язки відстані, яка дорівнює 2,05 метрів).

Крім того, габаритні розміри МАФу також не відповідають дозвільній документації, а загальна площа кіоску є більшою, ніж дозволено (10,45 квадратних метрів замість дозволений 9,6 «квадратів».

Також архітектурний тип фактично розташованої тимчасової споруди не відповідає архітектурному типу № 1 «Старий Олександрівськ», який був затверджений виконкомом для встановлення у цій частині міста.

Зважаючи на всі ці порушення, виконком збирається анулювати паспорт прив’язки цього МАФу. Це означатиме, що підприємець має у визначений термін демонтувати кіоск, встановлений з порушеннями. Якщо це не буде зроблено, міська влада демонтує МАФ самостійно.


Читайте також:

Крещение, утро на каяках и звездный спектакль: как провести выходные в Запорожье

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0