USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі члени банди фальшивомонетників отримали по 8 років тюрми

У Запоріжжі члени банди фальшивомонетників отримали по 8 років тюрми

У Запоріжжі члени організованої злочинної групи, яка спеціалізувалася на виготовленні та збуті фальшивих банкнот, отримали позбавлення волі на строк від 8 до 9 років.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

У жовтні 2018 року правоохоронці викрили діяльність банди фальшивомонетників, до складу якої входили троє чоловіків та одна жінка. Створив злочинну групу та керував нею 53-річний раніше судимий мешканець Запоріжжя. Чоловік особисто займався виготовленням банкнот, як національної валюти України, так і іноземної. Основними обов’язками його спільників була реалізація таких грошей.

Під час досудового розслідування трьох кримінальних проваджень поліцейські встановили потерпілих та свідків протиправної діяльності, під час обшуків вилучили банкноти з ознаками підробки, а також техніку за допомогою якої здійснювався друк фальшивих грошових знаків.

На підставі зібраних доказів та наданих свідчень учасникам злочинної групи повідомили про підозру. По завершенню досудового розслідування обвинувальні акти у кримінальних провадженнях були скеровані до Комунарського районного суду.

26 травня цього року рішенням суду організатор та один зі спільників отримали 9 років тюрми з конфіскацією майна, ще одного з учасників організованої групи засуджено до 8 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, жінці ж судом призначено покарання у  вигляді позбавлення волі на строк до 8 років та 7 місяців з конфіскацією майна.

Запорізька область отримала 26 нових машин швидкої допомоги


Читайте також:

Стало відомо, як зміниться Музей історії запорозького козацтва після «Великої реставрації», – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Неизвестно2021-05-29 16:49:39
Так и живём, жизнь ворам!! Вадик, мы с тобой!