USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі чиновники з соцзахисту і юстиції підписали меморандум щодо співпраці з виплат зарплати

У Запоріжжі чиновники з соцзахисту і юстиції підписали меморандум щодо співпраці з виплат зарплати

Вчора, 30 липня, директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Абдурахманова і начальник обласного управління юстиції Сергій Васильцов підписали меморандум про співпрацю.

Основною метою підписання документа є не тільки ефективна співпраця між структурами, а й формування нової правової культури в суспільстві, надання запорожцям безоплатної правової допомоги в захисті свого права на повне отримання заробітної плати в разі його порушення, а також реалізація загальнонаціонального правового проекту «Я маю право!».

Сергій Васильцов зазначив, що ефективна співпраця між державними органами, спрямоване на захист прав запорожців, є важливою ланкою для розвитку демократичної європейської держави.

У прес-службі облдержадміністрації запевнили, що подібна співпраця дозволить отримувати оперативну інформацію про стан заборгованості по заробітній платі на підприємствах, щодо яких відкрито провадження у справі про банкрутство, і ефективніше реалізовувати спільні заходи для здійснення контролю за станом погашення заборгованості.

– Ми прагнемо забезпечити максимальну ефективність вжитих заходів при досягненні спільних цілей. Всі принципи, якими ми керуємося, прописані в Конституції і законах України. Вважаю, що завдяки налагодженій роботі ми зможемо оперативно реагувати на проблемні ситуації і сприяти їх якнайшвидшому вирішенню, – зазначила Світлана Абдурахманова.

0