USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі судитимуть членів банди, які обікрали відому ювелірну мережу

У Запоріжжі судитимуть членів банди, які обікрали відому ювелірну мережу

У Запоріжжі судитимуть членів ОЗГ, які обікрали відому ювелірну мережу.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

Як вже писав «Перший Запорізький», 14 червня 2021 року у Запоріжжі пограбували офіс відомої компанії, яка має мережу ювелірних магазинів по всій Україні. Мова йде про мережу «Золотий Вік». Зловмисник відключив сигналіцізацію, потрапив до сейфової кімнати та викрав 20 тисяч доларів США, більше  мільйона євро, а також близько трьох мільйонів гривень. За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження.

Співробітники управління карного розшуку обласного главку поліції встановили особи всіх трьох фігурантів, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Всі вони працювали в системі охорони закладу. Більшу частину викраденої готівки вдалося повернути.

Правоохоронці встановили, що всі троє зловмисників для вчинення крадіжки діяли за заздалегідь розробленим спільним планом. Під час скоєння кримінального злочину у кожного з них була своя функція.

10 серпня трьом фігурантам оголошено про підозру. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

На теперішній час одного фігуранта взяли під варту, ще двох оголосили у розшук.

30 вересня  обвинувальний акт по кримінальному провадженню  направлений до Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя.

У Запорізькій області водій на смерть збив пішохода та втік з місця ДТП, – ФОТО


Читайте також:

У Запорізькій області бухгалтерка виправної колонії привласнила більше мільйона гривень

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0